У Вінниці екс-робітник виніс з сейфу підприємства 60 тис. грн

За кілька годин після надходження до поліції повідомлення про крадіжку близько 60 тисяч з сейфу одного з вінницьких підприємств оперативники Лівобережного відділення поліції встановили та затримали підозрюваного у вчиненні цього злочину. Наразі зловмиснику, який має 25-річний тюремний стаж, оголошено про підозру. 

23 березня близько третьої години ночі до поліції надійшло повідомлення, що невідома особа з офісного приміщення підприємств з сейфу викрала грошові кошти. Сума завданого збитку склала близько 60 тисяч гривень. 

За інформацією слідства Лівобережного відділення поліції, на місці вчинення злочину встановлено, що зловмисник ключем відчинив сейф та викрав з нього гроші, які в  нічний час привезли експедитори підприємства. Камери відеоспостереження зафіксували людину в спецодязі цього підприємства та балаклаві. Вжитими оперативними та розшуковими заходами поліцейські встановили особу, причетну до цього злочину. Ним виявися 57-річний житель одного з районів області, колишній водій цього підприємства. Чоловік близько місяця назад звільнився з роботи. Він знав графік роботи підприємства, як  туди потрапити, та де лежить ключ від сейфа. 
Підозрюваний раніше потрапляв в поле зору поліції. 25 років він провів у місцях позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення майнових злочинів та збут наркотичних засобів. 

Свою провину затриманий заперечує. 



Переглядів: 2285
Поширень: 0

Останні новини