У вінницьких школах та садочках вже відключили теплопостачання

Завершення опалювального сезону для закладів освіти, охорони здоров’я, закладів соціального захисту та інших закладів культурного призначення

На виконання рішення виконавчого комітету  Вінницької міської ради від 26.03.2020 р. №743 «Про закінчення опалювального сезону 2019-2020 років

для закладів освіти, охорони здоров’я, закладів соціального захисту та інших закладів культурного призначення Вінницької міської об’єднаної територіальної громади», яке прийняли у зв’язку з карантином, КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» закінчило опалювальний період 2019-2020 років для закладів освіти та інших закладів культурного призначення з 27 березня 2020 року.

Щодо закладів охорони здоров`я та закладів соціального захисту, завершення опалювального сезону відбуватиметься  згідно з наданими заявками керівників відповідних закладів.

Станом на 30.03 вже зупинено подачу теплоносія до всіх дошкільних навчальних закладів (всього - 52) та загальноосвітніх (38). Від закладів охорони здоров`я заявок на завершення опалювального сезону до КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» ще не надходило.

Споживачам категорії «Населення» послуга з централізованого опалення надається. Для завершення опалювального сезону споживачам даної категорії мають бути відповідні умови: середня температура зовнішнього повітря протягом трьох діб поспіль повинна бути не нижча +8°C. Далі виконавчий комітет Вінницької міської ради приймає відповідне рішення. Як тільки буде рішення –  КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго»  завершить опалювальний сезон для населення від тієї дати, яка буде зазначена в прийнятому рішенні.



Переглядів: 2150
Поширень: 0

Останні новини