Вінничан запрошують взяти участь у флешмобі та розповісти про книгу, яку читають

Флешмоб «Читаю сам(а) - рекомендую усім» ініціювала  бібліотекарка Оксана Мамчур. Вона пропонує вінничанам ділитись інформацією про книги, які вони читають. Усі, хто долучиться до флешмобу, отримають заохочувальні призи від Вінницької міської централізованої бібліотечної системи.

Під час карантину бібліотеки не працюють у звичному режимі. Спілкування з читачами продовжується на сторінці Facebook «Заклад культури «Вінницька міська централізована бібліотечна систем». Тут бібліотекарі розповідають вінничанам про онлайн-проекти, радять добірки книг для читання, повідомляють про події у літературному світі, рекомендують сервіси, де можна безкоштовно завантажити та читати книги.

Також вінницькі бібліотекарі ініціюють онлайн проекти. Так, у бібліотекаря філії №3 Оксани Мамчур виникла ідея організувати флешмоб «Читаю сам(а) - рекомендую усім».

На Facebook сторінці Оксана Мамчур зазначила: «Якщо у вас є під рукою захоплива книга, ви вже не матимете часу нудьгувати під час карантину. Особисто я хочу розповісти про чудову книгу «Квітникарка», автором якої є українська письменниця Ніка Нікалео. Сюжет книги неймовірно захоплюючий, почавши її читати, ви не зможете відкласти на потім, не дізнавшись чим же закінчиться історія про молоду львів’янку, яка зіштовхнулась з багатьма випробуваннями».

Оксана Мамчур пропонує долучитись до флешмобу всім бажаючим. «Пропоную долучатися до флешмобу усім книгоманам, які не уявляють своє життя без читання. Ми чекаємо у коментарях до посту фото з книгою, яку ви радите прочитати іншим. Усі учасники флешмобу отримають заохочувальні призи від закладу культури Вінницька міська централізована бібліотечна система. #читаю_сама_рекомендую_усім», – каже Оксана Мамчур.



Переглядів: 3124
Поширень: 2

Останні новини