У поминальні дні безкоштовних перевезень муніципальними автобусами не буде

Рішенням Уряду та рішенням обласної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій проведення масових заходів заборонено. Наразі, доки в державіне введено надзвичайний стан, обмежувати пересування громадян не можливо. Відповідні рішення щодо святкування Великодня і проведення поминальних днів будуть прийняті на центральному рівні. У Вінниці традиційних безкоштовних перевезень муніципальними автобусами на міські кладовища у поминальні дні не буде. Про це заявив Вінницький міський голова Сергій Моргунов

«Поки що у державі не введений надзвичайний стан, і ми не можемо в повній мірі обмежувати пересування громадян і заборонити мешканцям відвідувати в приватному порядку могили рідних і близьких ми також не можемо. Але наголошую на тому, що від нас самих залежить безпека і здоров’я нас самих і наших рідних та близьких.

Я переконаний, якщо буде дуже велике скупчення людей або на Великдень, або на поминальні дні, то це може спричинити великий сплеск захворювання на коронавірус у Вінниці. Відповідні рішення щодо святкування Великодня і проведення поминальних днів будуть прийняті на центральному рівні. 

Єдине можу сказати, що ми не будемо організовувати безкоштовні перевезення муніципальними автобусами на міські кладовища у поминальні дні», - сказав Сергій Моргунов.




Переглядів: 2933
Поширень: 2

Останні новини