Розвивайлик Фест у Мегамоллі відкриває навчальний рік!

Вже другий рік поспіль у Вінниці пройде Розвивайлик Фест – фестиваль позашкілля, дитячого оздоровлення, розваг, моди та краси.

1 та 2 вересня у ТРЦ Мегамолл на арені (роллердром) зберуться провідні центри позашкільного розвитку малечі. Серед них арифметичне містечко Соробан, в основі якого лежить унікальна методика усного рахунку на японських рахівницях абак, діятиме містечко роботів. Будуть представлені танцювальні та мовні школи, розвиваючі центри для малечі 2 – 3 років. Також поговоримо про дидактичну методика навчання, яка буде впроваджена в усіх школах України з 1 вересня. Детальну інформацію презентує компанія Едельвейс-Дидактика.

Поряд із позашкіллям на Розвивайлику буде облаштована зона здоров’я. Лабораторія Меділабс та  офтальмологічний центр Зорик впродовж двох днів прийматимуть дітей. В рамках фесту малеча зможе зробити безкоштовне УЗД та оглянути зір, отримати консультації фахівців, зокрема і дитячого психолога. Стоматологічні основи та засоби гігієни представить ТМ  Dentissimo.

На Розвивайлику юні відвідувачі зможуть долучитись і до зони краси: плетіння косичок, дитячий манікюр, аквагрим. Буде презентовано нову колекцію шкільної форми від магазину Антошка,а також пройде виставка найстильніших зошитів від ТМ Поділля. У зоні розваг проходитимуть майстер-класи від Творчої студії Магік, лего-класи, конкурси та вікторини від студії свят Алладін. Допоки діти розважатимуться, батьки зможуть відпочити у Lounge зоні, де можна буде придбати каву, тістечка від Мегамоші.

Розвивайлик Фест 2018 пройде під патронатом Андрія Поліщука. Фішка цьогорічного Фесту – це Трамвайчик Розвивайлика, що курсуватиме містом та безкоштовно возитиме малечу до Мегамоллу. Це подарунок для школярів міста з нагоди Дня знань від депутата обласної ради та очільниці благодійного фонду Людмили Станіславенко. Графік руху трамвайчика можна буде знайти у Фейсбуці на особистих сторінках  організаторів заходу – Ольги Сольвар та Анни Станіславенко, очільниці ГО HARVED розвиток особистості.

Розвивайлик Фест проходить у Вінниці вже другий рік поспіль. Минулої осені захід відвідали більше 4 тисяч чоловік. Участь взяли понад 20 шкіл. Цьогоріч фестиваль пройде ще більш масштабно. Майданчик Арени Мегамоллу у 1750 м.кв. дозволить вмістити більше учасників та відвідувачів. Вхід на фестиваль вільний.

ТРЦ Мегамолл, м.Вінниця, вул.600-річчя 17Е

Інформаційна служба (0432)50-70-50, (068)-750-70-50

Facebook та Instagram



Переглядів: 2696
Поширень: 0

Останні новини