До початку навчального року у Вінниці реконструйовано ряд навчальних закладів 

Про це міський голова Вінниці Сергій Моргунов пише на своїй Facebook сторінці.

Напередодні початку нового навчального року відвідав кілька освітніх закладів – подивився, в які школи та садочки прийдуть діти після літа.

Цьогоріч завершуємо комплексне утеплення 33-ї, 17-ї, 5-ї та 8-ї шкіл. Тут замінювали покрівлю, вікна, утеплювали стіни, аби діткам було комфортно навчатися. З підрядниками ми говоримо про вимоги до якості робіт та безпечності матеріалів.

Окрім того, низку ремонтів провели і всередині приміщень, як, наприклад, у коридорі початкових класів 33-ї школи або санвузлів – у 17-й.

Також цікавився, як облаштовують класи для першачків за концепцією «Нова українська школа». Поспілкувався з вчителями про нові змісти в освіті, адже їхня роль - ключова в успішній реалізації цієї реформи.

Приємно було перебувати на території садочку №73, що по вулиці Космонавтів. Велика реконструкція тут тривала 2 роки – і тепер маємо сучасний енергоефективний дошкільний заклад зі спортивним майданчиком.

Альтернативу заняттям у спортзалі мають й учні 9-ї школи – тепер у них власне поле для гри у міні-футбол, гандбол, баскетбол та волейбол. Думаємо на наступні роки про ігровий майданчик для дітей молодших класів цієї школи.

Окрім того, готуємо проект облаштування спортивного ядра з майданчиком для військово-патріотичного виховання на території 33-ї школи.

Планів багато, як і наших міських освітніх закладів – кожен потребує уваги та інвестицій. Але крок за кроком модернізуємо та покращуємо наші школи та садочки.




Переглядів: 3714
Поширень: 0

Останні новини