Пролонгація Miloan: користуйся кредитом безпечно

Чи не встигаєте погасити позику вчасно? Це не страшно! Компанія Мілоан пропонує пролонгацію боргу. Це дозволить продовжити термін виплати на потрібне вам і прийнятне для кредитора час. Тобто ви можете забути про нарахування пені, штрафні санкції і будь-яких інших неприємних нюансах співпраці!

Як це працює?

Наприклад, ви хочете отримати кредит без довідки про доходи та офіційного працевлаштування на термін 14 днів. Але коли наблизилася дата виплати, виявилося, що покрити борг повністю не зможете. Тут і виручить пролонгація. Ви звертаєтеся до співробітників МФО і повідомляєте про необхідність продовження кредитного періоду. Вам будуть надані індивідуальні умови. Ось і все - ви виграли додатковий час.

Скористатися пролонгацією може будь-який клієнт МФО: як новачок, так і "старожил". Це:

швидко - компанія моментально приймає рішення про пролонгацію і повідомляє його вам. Процес відбувається автоматично; безпечно - без додаткових платежів і ризику. Подавати будь-які документи або оформляти нову анкету щоб взяти швидкий кредит на карту в Miloan теж не потрібно, так як у мікрофінансової організації вже є ваші дані; доступно в режимі 24/7 - продовжуєте займ в будь-який час, коли виникла така необхідність (навіть вночі).

Тому не ризикуйте власною репутацією: оформлюйте пролонгацію, якщо не вдається виплатити борг вчасно! Така послуга є додатковим способом вирішення фінансових проблем і допомагає кредитуватися ще більш вигідно. Виникли додаткові питання щодо пролонгації? Фахівці мікрофінансової організації Miloan з радістю вам з цим допоможуть. Зверніться за консультацією по телефону або в онлайн-чаті."



Переглядів: 2574
Поширень: 0

Останні новини