Вперед з піснями: вінницькі блогери мандрують стежками Поділля

Мандруючи подільськими стежками, вінницькі блогери надихнулися на створення туристичного проєкту та записали чуттєве привітання для матусь.

Вінницькі блогери Діана Подолянчук та Назарій Давидовський провели вихідні з користю. Всі свої творчі здібності вони спрямували на розвиток місцевого туризму та підняття настрою вінничанам.

Керівник хору “Соломія” - Назарій Давидовський, разом з учасницями хору заспівали фантазію українських пісень "Мамо" , автора Андрій Бондаренко. Подія частково відбулась на порогах Південного Бугу в селі Печора. Кожна учасниця хору знаходилась у себе вдома, на березі річки був лише диригент. Таке незвичне виконання було відзняте на відео. Монтаж здійснив Олександр Сікорський, а завдяки Миколі Андрущенко був ідеально пропрацьований звук. Кліп викладено в соціальні мережі з текстом привітання до дня матері. 

Назарій Давидоський на цьому не зупинився, разом з вінницькою волонтеркою Діаною Подолянчук запустили новий проєкт "Подорож вихідного дня". Було відзнято пілотну версію туристичного маршруту Тульчинським районом. У зв’язку з тим, що цього року не всі можуть поїхати у відпустку за кордон, вінницькі блогери вирішили продемонструвати цікаві місця рідної Вінниччини. Наразі було запущено першу серію, найближчим часом вийдуть наступні серії.  




Переглядів: 5367
Поширень: 1

Останні новини