Довгоочікувана весняна погода нарешті наступає а п`яти зимової напасті. Втомившись, молоді люди по всій Україні, влаштовують різноманітні квести, конкурси, вечірки, щоб скоріше прийшла весна. Погодні умови с кожним днем стають м`якішими та приємнішими, що дуже тішить жителів усієї країни.

В столиці України вже плюсова температура, навіть не віриться, що ще зовсів нещодавно на всій території Київської області лежав сніг, зараз проїжджаючи навіть повз багаточисленні села Київщини, такі як Бородянка, Дружнє, Нове Залісся і т.д., бачимо як зелена травичка пробивається споміж тяжкий грунт.

В цей раз ніби то щось кликало в селище міського типу під назвою Бородянка. В цьому куточку України панувала радісна та невибаглива атмосфера. Погода у Бородянці видалася сонячною, тому можна було пофотографувати та обійти всі пам\'ятки цього прекрасного куточка України.

У жителів Бороднки ми запитали, чи сприятлива була погода в Бородянці цієї зими? На що вони відповіли : «Зима була досить холодною, було дуже багато снігу. Думали, що весна вже й не настне. Але навіть у перші весняні дні, коли весною навіть не пахло, діти та дорослі виходили на вулиці, закликаючи весняну погоду у Бородянці різноманітними обрядами.

На все це було приємно дивитися: дітлахи співали пісні, танцювали, виготовлювали чучела та розвішували по всьому селищу шпаківні для пташок». Незабаром доброзичливі, місцеві жителі провели нам екскурсійну програму по своєму рідному селу. Досить загадкове і водночас цікавем видалось ось таке невеличке село у Київській області. Хто б міг подумати, що на досить невеликій території знаходиться, навіть, відомий шкіряний завод.

Ось таким чином, завдяки нашій допитливісті, ми дізнались про ще один чудовий куточок , який знаходиться на території України. Вважаю, що кожен повинен подорожувати саме по території України, а вже потім літати у інші континенти та країни. А у селище, раджу їхати тільки тоді, коли погода у Бородянці сонячна та тепла,тоді можна побачики всю красу цього незрівняного містечка! На те і потрібна весна!


Переглядів: 919
Поширень: 0