Фотоквест vinbazar

Збери команду друзів, реєструйся та перемагай. Учасників очікують: чудовий настрій, азартні змагання, незабутні вихідні.

Цього року квест проходитиме в два етапи: 23 червня - фотозмагання, 24 червня - Фотошоу та вшанування переможців. За умовами гри учасники мають виконати 7 завдань від організаторів. Після фінішу команда має передати 7 світлин, одне завдання - одна світлина. Команду-переможця визначає компетентне журі шляхом анонімного голосування.

24 червня о 19:00 в нічному клубі “Форум” відбудеться нагородження команд та показ робіт учасників. Адреса клубу вулиця Свердлова 172. Після цього всіх присутніх запрошують на ФотоКвест Party. Будемо танцювати, веселитися та отримувати масу позитиву. Приходьте самі та запрошуйте друзів.

Для участі потрібна команда, фотоапарат та прагнення перемогти. До знімального пристрою є лише одна вимога - він мусить бути цифровим, щоб фото можна було завантажити на комп’ютер. Усе інше не грає ролі. Можна використовувати як професійні дзеркальні фотоапарати так і звичайні “мильниці”. Головне - оригінально підійти до виконання завдань. Досвід попередніх фотоквестів показує - перемогу здобувають команди з творчими фото та цікавими неординарними задумами.

Попередню реєстрацію учасників вже розпочато на сайті Vinbazar.cом. Зареєструвати команду можна і безпосередньо на місці старту (площа Театральна).

Змагання фотолюбителів не обмежене кордонами. До ваших послуг ціле місто. Неважливо, де Ви будете робити світлини, головне, щоб вони викликали захоплення у глядачів. За час, відведений на виконання завдань, команда може вільно пересуватись по Вінниці та робити знімки у будь-яких місцях на свій вибір.

Основний критерій при оцінювані фото - це креативність задуму. Нестандартний підхід до виконання завдань - запорука перемоги. Проявіть усі ваші творчі здібності та отримайте призи.

Деталі шукайте на сайті Vinbazar.com у розділі «ФотоКвест»
 



Переглядів: 5805
Поширень: 0