Кілька тижнів тому кондитерська корпорація ROSHEN почала підготовчі роботи до зведення у Вінниці чергової фабрики. Нове виробництво має забезпечити роботою 600 людей. Як кажуть у місті, нова фабрика займатиметься виробництвом круасанів. Планується, що фабрика буде введена в експлуатацію в 2016-2017 роках.

Заступник міського голови Валерій Коровій повідомив, що нове підприємство корпорації буде розташоване по сусідству з уже існуючими виробництвами компанії по вулиці Липовецька. Таким чином ця фабрика корпорації ROSHEN має стати уже третьою у місті, не рахуючи молочний комбінат, який розташований поруч з новою фабрикою і був відкритий весною цього року.

- Компанія веде будівництво на викупленій раніше ділянці, - додає директор департаменту економіки та інвестицій міськради Галина Якубович.Сума інвестицій складе понад 300 мільйонів гривень. Кількість нових робочих місць – близько 600.

Нагадаємо, в квітні цього року корпорація відкрила у Вінниці молочний комбінат. Сума інвестицій склала більше 650 млн грн. Задекларована кількість робочих місць – 500. А в 2012 році на цій же ділянці було відкрито нову – другу кондитерську фабрику у місті.



Переглядів: 5962
Поширень: 0