"Якщо є гарна ідея, то вона переростає в історію і все швиденько виходить", - казав колись Кузьма. Таке зараз відбувається у Вінниці: перший у місті концерт пам'яті Кузьми Скрябіна відбудеться у "Будинку офіцерів" 10 червня, о 19.00.

Для справжніх шанувальників групи прозвучать кращі пісні 1995-2015 років. Разом із беззмінними учасниками "Скрябіна", на сцену того дня вийдуть Женя Толочний і Женя Галич (O.TORVALD) - нові вокалісти групи.

Вінничан чекає неймовірна енергетика музики та глибина текстів Кузьми. Улюблені композиції, «живий» звук і душевна атмосфера концерту не залишать байдужим жодного глядача.

У продюсерському центрі «Некрасов», який представляє концерт легендарної групи, визнають неймовірний резонанс цієї події у культурному житті міста.

Неодмінно приходьте 10 червня, о 19.00, в «Будинок офіцерів» на концерт «Скрябін. Кращі хіти 1995-2015», щоб знову відчути глибокий зміст текстів Кузьми Скрябіна і, можливо, подивитися по-новому на улюблені пісні. Таку подію неможливо пропустити!

Підтримку в організації концерту надав народний депутат Сергій Кудлаєнко, який і сам є щирим шанувальником групи та переконаний, що тексти Кузьми зараз актуальні як ніколи раніше.

Придбати квитки на концерт можна он-лайн (www.pc.nekrasoff.com), а також у касах: КЗ "Будинок офіцерів", ТЦ "Вінницький універмаг".

Безкоштовна доставка квитків по Вінниці: (0432) 69 2222, (097) 05 22222.

Приймає та пригощає готель "Франція".

Концерт "Скрябіна" - кращі пісні для кращого міста!



Переглядів: 4158
Поширень: 0