Кожна успішна та талановита людина погодиться, що якісна освіта відіграє важливу роль у житті та кар’єрі.

Сучасні батьки та студенти бажають відійти від освіти «за шаблоном» і намагаються бути на одній освітній хвилі із західними сусідами. Сьогодні набуває актуальності здобування практичних навичок, які відкривають перспективи працевлаштування по всьому світу. Де здобути якісну освіту – головне питання серед турботливих батьків та їхніх дітей.

Освіта за кордоном – новий тренд у сфері інвестування

Так буває, що правильний та усвідомлений вибір у цьому питанні зробити складно, однак освітня компанія Stage Up поспішає на допомогу.

«Ваш успіх залежить не тільки від обраної країни навчання, але і від правильно підібраного навчального закладу. Канада, мабуть, найкраще місце для життя та отримання освіти. Мовна школа ILAC – чудовий вибір для вивчення англійської мови. Conestoga College–ідеальний фундамент для побудови успішної кар’єри, про яку мріє кожен! » - Анна Мойсеєнко, директор та засновник Stage Up.

Свій перший крок до успіху ви можете зробити вже 28 вересня, відвідавши безкоштовну презентацію одразу двох учбових закладів – Conestoga Collegeта мовної школи ILAC.

 

Освіта за кордоном – новий тренд у сфері інвестування

Про що буде йти мова?

  • Імміграція в Канаду через освіту – чому це найкращий варіант;
  • Conestoga College – навчальні програми, стажування і життя у північній Кремнієвій долині;
  • Працевлаштування в Канаді – варіанти та перспективи на протязі та після навчання;
  • Як стати студентом канадського вишу без здачі TOEFL або IELTS разом з ILAC;
  • Варіанти корисного відпочинку для школярів та студентів під час канікул.

Спікери презентації:

Валерія Тищенко – представник Conestoga College, вищого учбового закладу Канади, головний кампус якого розташований в місті Кітченер (Онтаріо). Тут можна навчатися на більш як 200 різноманітних спеціальностей в сферах IT, бізнесу, готельно-ресторанної справи, інженерії, дизайну та медіа виробництва, мовознавства, охорони здоров’я та інших.

Альона Хабібуліна – представник мовної школи ILAC – лідеру в індустрії навчання англійської мови. Учбові центри розташовані в Торонто та Ванкувері. У мовній школі ILAC ви зможете обрати серед різноманіття курсів англійської для студентів усіх рівнів та віку.

Усі відвідувачі отримають ексклюзивні бонуси та знижки від Conestoga College, ILAC та Stage Up.

Вхід на презентацію вільний. Обов’язкова попередня реєстрація на сайті: https://stageup.com.ua/besplatnaya-prezentatsiya-conestoga-college-i-ilac-kanada.



Переглядів: 3137
Поширень: 0