Вирішивши почати працювати на ринку Форекс, починаючому трейдеру спочатку потрібно потренуватися на демо-рахунку. Для цього існує спеціальний аккаунт, який дозволяє торгувати на біржі, але при цьому не втратити свій вклад..

Три цілі демо-рахунків

Існує три цілі для відкриття демонстраційного рахунка. Розглянемо їх:

1. Можливість навчатись. Так як всі правила і котирування відповідають реальній торгівлі, новачок вчиться користуватися стратегіями, які допоможуть йому потім отримувати прибуток. Всі початківці-трейдери проходять через демо-рахунок. Тому в цьому немає нічого поганого. Зате ви збережете свої заощадження, які потім зможете вкласти в справжню торгівлю, будучи вже зрілим і досвідченим трейдером.

2. Це свого роду тренажер. Тобто ви вже якийсь час торгуєте на forex, але все ще сумніваєтеся у власних силах. На тренажері можна побачити, як веде себе ринок у різних ситуаціях. Також ви зрозумієте, що відбувається, коли напрямок торгівлі змінюється. Тренажер просто необхідний, щоб вчитися правильно виходити з ринку, а також вчасно в нього входити.

3. Можливість відпрацьовувати нові стратегії. Демо-рахунок свого роду є симулятором гри на Форекс, який надає можливість перевірити, як поведе себе ринок в даній ситуації. У майбутньому, коли буде аналогічна ситуація на ринку, ви уже будете знати, як потрібно діяти. В результаті, ви зможете отримати значний прибуток, так як стратегія вже відпрацьована і перевірена. Часто навіть досвідчені трейдери мають до п'яти демо-рахунків, щоб перевіряти свої дії.

Навіщо потрібен демо-рахунок?

Демонстраційний рахунок має такі ж права, як і реальний. Тому, як ми зазначили вище, це всього лише симулятор.  Він дає можливість відпрацювати дії, перш ніж укладати угоди на реальні кошти.

Ось навіщо потрібен демо-рахунок:

Зрозуміти, як здійснювати різні операції;

  • Навчитись виставляти ордера;
  • Освоїти процес закриття позицій по стоп-лосс;
  • Побачити, як тестуються радники.

Якщо Ви вирішили перестати користуватися демо-рахунком, просто залиште його. Через три місяці він буде видалений системою самостійно, якщо їм ніхто не користувався протягом цього періоду.

Як працювати з реальним рахунком?

Володіння демо-рахунком має багато плюсів. Це видно з вищенаведеної інформації. Але немає відчуття реальної торгівлі. Тому, можливо, ви не побачите, як в реальності була б здійснена дана операція. Зрозуміти, як поводиться ринок Форекс, які він подає сигнали, відчути, як насправді приємно бачити закриття прибуткової угоди, а також отримувати реальний дохід від гри, можна тільки на реальному рахунку.

Саме з цієї причини був придуманий центовий рахунок, коли ще недосвідчений трейдер, який поки не може дозволити собі великі доходи та елітні автомобілі, торгує реальними грошима, але втрачає лише копійки. Наприклад, ви вкладаєте десять центів, які відображені на екрані, як сто доларів. Це дає розуміння того, що ви торгуєте реальними грошима.

Висновок

Наприкінці зазначимо, що демо-рахунок стає трампліном у світ прибуткової торгівлі на міжнародному валютному ринку. Він дає змогу максимально перевірити функціонування ринку і в майбутньому почати торгівлю на власні кошти з вірою в свої сили. 



Переглядів: 1767
Поширень: 0