З 6 до 19 жовтня 2010 р. Регіональний центр сучасного мистецтва «Арт-Шик» запрошує на спільну виставку «ДЕНЬ Х», присвячену Дню художника України. Презентація виставки – 6 жовтня о 18:00.

День художника відзначається в Україні щорічно у другу неділю жовтня, цього року його офіційна дата - 9 жовтня.

На відміну від попереднього року, до участі у виставці запрошено лише вінницьких художників. Це дозволило розширити коло учасників і показати не лише тих авторів, з якими центр співпрацює постійно.

З митців, з якими центр робив перші кроки чи реалізовував цікаві проекти учасниками виставки є Михайло Бабій, голова вінницького осередку НСХУ Леонтій Гринюк, Кристина Жілінскайте, Анатолій Іванов, Юрій Кізімов, Володимир та Тамара Оврахи, В’ячеслав Постернак, Юлія Присяжна, Віктор Рибачук, Олександр Рожков, Світлана Телець, Ірина Шостак-Орлова та Ігор Ященко. Вперше демонструють свої роботи у виставковому просторі центру Олег Довбощук, Валентина Козяр, Віктор Орлов, Геннадій Солдатов, Микола Сорока.

Загалом в експозиції представлено близько 30 робіт. Вони віддзеркалюють особисту філософію мистецтва кожного з 19 представлених митців, творчість яких хоч і об’єднана часом та простором проживання, перебуває в різних площинах по відношенню одна до одної.

Виставка відкрита для відвідування: будні з 10:00 до 20:00, субота – з 11:00 до 20:00, неділя - з 11:00 до 18:00.


Переглядів: 6250
Поширень: 0