На карту «Великого туру маленькими містами» в основному поставлені ті міста, які зазвичай обділені увагою артистів – це не обласні центри, а маленькі міста обласного значення, районні центри.

Лідер гурту «Тверезість і Культура» Віктор Бронюк так пояснює причину виникнення ідеї такого нестандартного для України туру:

«У нас в країні вважається, що всеукраїнський тур – це проїхати обласні центри і на цьому все. У «ТІКу» таких «повноцінних» турів було загалом вже п’ять. Але нас часто питають на концертах, у соціальних мережах - чому ми не їдемо у міста маленькі. Дійсно, в Україні є багато міст не обласних, але обласного значення, райцентрів. Кривий Ріг, Кам’янець-Подільський, Хмільник, Конотоп і сотні інших міст, де є хороші зали, але артисти в ці міста не їдуть, а якщо і бувають, то дуже рідко. Ми порадились з менеджментом гурту і вирішили, а чому б і ні. Як і в турі з Іриною Білик, партнером туру стала «Rozetka.ua», адже без підтримки такий тур здійснити дуже непросто. Спершу в лонг-лист туру увійшло 80 міст, але в підсумку ми сформували мапу туру з 50-ти».

"ТІК" вирішив відновити справедливість і підготував яскраве та динамічне шоу. Відправною точкою туру став туристичний Крим, далі поїхав Півднем країни та її Центром.

На черзі інші міста, такі як:

25 листопада – Немирів. Палац культури "Авангард" (вул. Шевченка, 16)

26 листопада – Жмеринка. Палац культури "Залізничників" (вул. Б. Хмельницького, 1)

27 листопада – Гайсин. Будинок культури ( пл. Миру,1 )

28 листопада – Козятин. Будинок культури (вул. Леніна, 25/12)

29 листопада – Хмільник. Будинок культури (площа Леніна).



Переглядів: 5916
Поширень: 0