Живий класик, володар трьох «Оскарів», п’яти «Греммі», «Золотого глобуса», кінопремій «Сезар» і BAFTA та багатьох інших нагород - легендарний Мішель Легран з єдиним концертом у Вінниці!

Під його музику закохувалися, цілувалися і мріяли про щасливе майбутнє декілька поколінь!

«Шербургские зонтики», «Мужчина и женщина», «Девушки из Рошфора», «Лето 42-го», «Никогда не говори «никогда», «Афера Томаса Крауна», «Обратная сторона полуночи», «Казанова» - французький Маестро написав музику більше ніж до 200 культових фільмів.

Мішель Легран - найбільш титулований композитор сучасності, віртуозний піаніст і талановитий диригент, який записав понад 100 альбомів і став автором всесвітньо відомих мюзиклів.

З Мішелем Леграном із задоволенням співпрацювали найвидатніші артисти ХХ і ХХІ століть: Едіт Піаф, Шарль Азнавур, Френк Сінатра, Рей Чарльз, Елла Фіцджеральд, Стіві Уандер, Моріс Шевальє, Майлз Девіс, Лайза Мінеллі, Катрін Деньов, Барбара Стрейзанд, Стінг та багато-багато інших.

В Україні Мішель Легран відвідає лише чотири міста: Київ, Одесу, Харків і Вінницю!

Організатори концерту - компанії «ВІННИЦЯ КОНЦЕРТ» і «Квартал-Концерт» гарантують: це буде історична подія, адже такого рівня артисти ще ніколи не приїжджали у Вінницю!

- Моєму тілу 20 років, розуму - три тисячі, а в паспорті - вісімдесят три, - говорить про себе Мішель Легран.

Блискучий композитор, віртуозний піаніст, диригент, аранжувальник, самобутній співак, легенда французької кіномузики - творчий геній Мішеля Леграна невичерпний!

Свій власний оркестр він створив вже у 20 років. Тоді ж почав складати перші пісні, писати музику для балетної трупи Ролана Петі. У 23 роки Мішель Легран випустив свій перший альбом «Я люблю Париж», який став бестселером серед альбомів інструментальної музики. А у 26 років спільно з Майлзом Девісом, Біллом Евансом і Джоном Колтрейном - створив легендарний альбом «LegrandJazz», що досі вважається взірцем еталонного джазу.

Сьогодні знаменитому музикантові вже 83 роки. Але він, як і раніше, дуже багато гастролює і продовжує складати музику, він повний творчих планів та ідей.

- Я не пишу за фортепіано. Я пишу в тиші за столом. За інструментом у тебе тільки 10 пальців, а в уяві — у тебе нескінченність. Я чую музику в тиші. Є музика розуму і музика серця. Я пишу музику серця. І створюю її для тиші, а зала для глядачів служить для того, щоб зробити цю тишу більш глибокою, - говорить Маестро.

13 грудня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського Мішель Легран виступить у супроводі симфонічного оркестру. У програмі - вся жанрова палітра творчості Маестро: кіномузика, джазові композиції, колоритний французький шансон, фрагменти з мюзиклів, і нарешті, експериментальна музика.

Глядачів чекає справжній парад музичних шедеврів, приправлений безмежним талантом Маестро!

Не пропустіть єдиний концерт Мішеля Леграна у Вінниці 13 грудня! Під девізом: «Із Парижу з любов’ю» - краще із джазу та кіно пролунає в цей вечір на сцені Вінницького театру імені Садовського.

Замовити квитки на концерт Мішеля Леграна найкраще заздалегідь, тому що його віддані шанувальники заповнюють цілі зали, щоб хоча б раз у житті побачити живого класика і відчути ноти серця у справжній музиці.

Творчість Мішеля Леграна – це дивовижна магія, його композиції змушують злітати над хмарами і, відкинувши всі негоди, одержувати справжнє задоволення.

Легендарний Мішель Легран 13 грудня приїде у Вінницю!

Для квитків на вінницький концерт Мішеля Леграна відкрито попередній продаж. Чим ближче до концерту, тим ціна на квитки буде зростати.

Купуйте квитки вже зараз у касах театру імені Садовського, Будинку офіцерів, на сайті bilet.vn.ua.

Замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку міста за телефоном: (0432)57-55-55.

Організатор вінницького концерту Мішеля Леграна - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».


Переглядів: 4418
Поширень: 0