Персональна виставка члена спілки художників України, представниці Київської мистецької школи, учасниці та автора більше, ніж тридцяти персональних виставок як в Україні, так і закордоном, Лариси Пуханової відкриється у Вінницькому обласному художньому музеї 17 лютого. Відкриття виставки творів графіки та живопису Лариси Пуханової назначено на 15.00.

До кола творчих інтересів художниці входять сюжетні композиції з романтичними образами музикантів, урбаністичні мотиви, натюрморти, локально вихоплені куточки загадкової природи. Створюючи дивовижну галерею образів, сюжетів і мотивів, мисткиня втілює їх у змістовно-цілісних серіях, присвячених рідному місту, враженням від подорожей: «Київ періоду окупації» (1983-85р.), «Київ всередині та зовні» (2002-2006р.), «Міський романс», «Міста».

 

Київська художниця Лариса Пуханова творитиме замальовки для вінничан

У ході презентації проекту відбудеться перформанс – під гармонійні ритми мелодій художниця в присутності аудиторії створюватиме динамічні начерки і даруватиме їх учасникам заходу. Ініціатором виставки є керівник проекту «Мистецькі експедиції» Людмила Гарарук.



Переглядів: 3010
Поширень: 0