Книгарня «Є» та Чеський центр у Києві запрошують на перегляд фільму Радіма Шпачека «Пута» (Pouta) (2010) (140 хв), який відбудеться 5 травня в рамках «ЧЕських ЧЕтвергів» у мережі Книгарень «Є». Початок – о 18:30. Фільм буде показано мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Кожного другого четверга Чеський центр, спільно з Книгарнями «Є» у Вінниці, Дніпропетровську, Харкові, Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську, організовує для співвітчизників, студентів, які вивчають чеську мову, та всіх, кого цікавлять чеська культура, показ чеських фільмів. Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

5 травня - ЧЕський Четвер в книгарні «Є»: показ фільму «Пута»

Чеський фільм, який отримав п’ять Чеських левів (найвища нагорода фестивалю в Карлових Варах): найкращий фільм, режисура, найкращий актор, сценарій та операторська робота (плюс ще 8 номінацій) та п’ять Премій чеської фільмової критики.

5 травня - ЧЕський Четвер в книгарні «Є»: показ фільму «Пута»

Дія фільму розгортається в безіменному чеському містечку десь у 80-х роках 20-го століття. Головним героєм є Антонін Руснак, співробітник Служби державної безпеки Чехословаччини – спецслужби, яка виконувала роль таємної поліції за комуністичного режиму, займалась розвідкою та контррозвідкою.



Переглядів: 2610
Поширень: 0