Великий сольний концерт групи «MOZGI» у Вінниці пройде 17 червня о 20.00 у спортивному клубі «Нокаут» (вул. Кірова, 2).

- Місця вистачить всім! Для запальних танців і найяскравішого відриву під найпопулярніші танцювальні треки № 1 в Україні! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - «MOZGI» приїдуть, щоб скорити Вінницю, яка вже давно їх чекала! Руки будуть над головами, погані думки і сум – «в хлам», а ми дружно і весело – «снифф, снифф, уйдем в отрыв»!

Вінничани одними з перших наживо почують пісні свіженького міні-альбому «Bar»іразом з головними богатирями українського танцполу – Потапом і Дядею Вадею – будуть співати всі улюблені хіти: «Вертолёт», «Аябо», «Хлам», «Хитмоеголета», «Свободен», «Вылюби», «Ножомпо», «Холостой», «Полицаи», «Любовь», «Висимвсе» та багато інших!

- «MOZGI» влаштовують найкрутіші вечірки. Коли ми гуляємо, міста вибухають! - обіцяють вінничанам учасники групи.

Одна з найуспішніших груп Потапа - «MOZGI»

Два роки тому група «MOZGI» увірвалася у світ концертної індустрії і знесла все на своєму шляху! Україна одержала найкрутіший чоловічий колектив, кожна пісня якого підриває хіт-паради. Ще б пак! Адже кожний учасник групи – суперзірка!

Потап – геніальний продюсер і багатогранна творча особистість, що поєднує в собі хітмейкера, шоумена, сценариста і режисера кліпів.

Дядя Вадя – один з найкращих вокалістів на території СНД, сольний виконавець і учасник багатьох музичних проектів.

Всі разом у спільній групі вони знайшли справжню «віддушину»! «MOZGI» — це чоловічий клуб мисливців за емоціями, що об'єднав брутальних і серйозних, сильних і спортивних справжніх чоловіків. Вони знають, як схопити за волосся і затягти в печеру, при цьому завжди зберігають гідність і схиляються перед жіночою красою. Учасники групи торкаються таких вічних тем, як взаємини статей, матріархат і патріархат. Кожний сингл і кліп «MOZGI» - це оцифрована історія з життя, розказана від імені справжніх чоловіків, які не здаються ні перед чим.

Стиль своєї музики учасники групи «MOZGI» у жарт називають «електро-шаурма»: це суміш Заходу з його ритмом і потужними бітами, і Сходу, який проявляється в етнічному звучанні.

- «MOZGI» для мене - справжня віддушина! Замість того, щоб збиратися в барі і пити пиво, ми об’єднуємося на студії і записуємо пісні. У нашій творчості відбиті абсолютно чоловічі теми, працювати в такому колективі дуже легко! – зізнається Потап. - Кожний з учасників групи по-своєму зірка. «MOZGI» - це музичний шестипалий кулак! Наша основна традиція перед виходом на сцену – відкинути свій зоряний статус убік!

На концертах учасники групи «MOZGI» відриваються по повній, завжди запускають інтерактиви із залою і влаштовують флешмоб з піднятими вверх руками, який користується шаленим успіхом.

І все це вже скоро чекає вінничан на великому сольному концерті групи «MOZGI»!

17 червня о 20.00 у СК «Нокаут» (вул. Кірова, 2) буде гаряче!!! Тільки радість! Тільки нескінченні спільні веселощі! Тільки танці! Тільки драйв!

Поспішайте придбати квитки на головний розривний концерт літа!

Купуйте квитки на сайті bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів та замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефоном: (0432)57-55-55.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор вінницького концерту групи «MOZGI» - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 

Великий сольний концерт групи «MOZGI»



Переглядів: 4133
Поширень: 0