По Україні розрахунки теплопостачальних організацій перед ДК «Газ України» у лютому місяці склали 78%. «Вінниця потрапила в четвірку обласних центрів, які в лютому місяці розрахувалися за газ, спожитий теплопостачальними організаціями, - на 100 %, але ДК «Газ України» вимагає 100-відсоткових розрахунків за газ, спожитий в 2007 році та січень поточного року», - зауважив сьогодні перший заступник міського голови Іван Михайлюк на щотижневій оперативній нараді з керівниками теплопостачальних організацій.

«Газпром веде жорстку політику щодо подачі газу в Україну, скоротивши відпуск газу до 60 %. Ліміти газу, надані теплопостачальним організаціям Вінниці, не забезпечують їх роботу в повному обсязі та лише наполовину задовольняють потреби у теплопостачання та гарячому водозабезпеченні міста», - додає Іван Михайлюк.

Рівень розрахунків населення м. Вінниці в лютому сягнув 93 %. Опалювальний сезон місто розпочинало без боргів, а сьогодні заборгованість вінничан за спожите тепло та гарячу воду складає близько 37,8 млн. грн. Теплопостачальним організаціям Вінниці вдалося розрахуватись із ДК «Газ України» в цьому місяці тільки за рахунок кредитних ресурсів.


Переглядів: 2889
Поширень: 0