Така цифра приблизно на 99 мільйонів краща очікуваних показників. Місцеву казну вінничани поповнили більш як на 1 млд. 142 млн. грн. Про це під час зустрічі з представниками бізнесових структур повідомив в. о. заступника начальника ГУ Міндоходів у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

За півроку Вінниччина зібрала до  бюджетів майже 1 мільярд 907 мільйонів гривень

Посадовець вислухав питання та зауваження присутніх. Зазначив, що створення Державної фіскальної служби перезавантажить податкову політику, а підходи до процедури зборів і нарахування податків будуть реформовані. «Головне завдання нової служби – ліквідувати тиск на бізнес, почати з ним відкритий діалог, подолавши тотальну недовіру підприємців до влади. Розумію, є дуже багато прогалин і в законодавчому полі, які також потребують негайного вирішення. Проте є питання, які вже сьогодні ми можемо вирішити власними силами. Але це можливо за вашої небайдужості. Якщо є такі питання, піднімайте їх», − сказав Руслан Осмоловський.

За півроку Вінниччина зібрала до  бюджетів майже 1 мільярд 907 мільйонів гривень

Сьогодні, один із основних напрямків роботи податкових органів області − детінізація зайнятості населення, ліквідація джерел походження тіньових грошей для виплати заробітної плати та інших доходів фізичних осіб. Для забезпечення наповнення казни фахівці шукають додаткові резерви. Зокрема, працюють над підвищенням рівня податкової культури населення, забезпечують якісне обслуговування платників, борються із тіньовою зайнятістю.

За півроку Вінниччина зібрала до  бюджетів майже 1 мільярд 907 мільйонів гривень

З цією метою на систематичній основі проходять різнопланові спільні заходи з органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями області.



Переглядів: 3873
Поширень: 0