Цього показника вдалося досягти протягом 11 місяців проведення операції «Урожай». Фіскали детально вивчали чи раціонально та правомірно виробники с. г. товарів використовують землі, облікують вирощену продукцію та сплачують податки після її реалізації. Також перевіряли чи легально і з достатнім рівнем зарплатні працюють наймані робітники. Після перевірок зарплату підвищили майже 9, 5 тис. осіб, а 6 тис. людей легально працевлаштували. Як результат, бюджет додатково отримав майже 8 мільйонів гривень ЄСВ. Загалом із 58 проведених перевірок, порушення виявили у 55 випадках.

Начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан зазначає, що в області діяльністю у галузі сільського господарства займаються 2389 суб’єктів господарювання – юридичних осіб, в тому числі майже 2 тис. платників фіксованого сільськогосподарського податку. Вони використовують загальну площу землі 1211,1 тис. га.

Нагадаємо, що всеукраїнська операція „Урожай – 2014”  проводилася Державною фіскальною службою з липня по грудень 2014 року.  ЇЇ головна мета створити в агросекторі рівні, прозорі та комфортні умови для діяльності аграріїв, а також попередити порушення податкового законодавства, ухилення від сплати податків та легалізувати зарплати працівників сільськогосподарського сектору.



Переглядів: 2910
Поширень: 0