Понад півтисячі заходів з початку 2015 року проведено для попередження корупційних дій працівників фіскальної служби Вінниччини. Зокрема, внесено 94 офіційних застережень. Про це інформує управління власної безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області.

Крім того, за ініціативи співробітників зазначеного управління здійснено 124 службових перевірки. Інформація підтвердилась у 80 випадках із них, що становить 65 відсотків загальної кількості перевірок. Як наслідок керівникам територіальних органів ДФС у Вінницькій області та Вінницької митниці ДФС направлено 27 подань для вжиття заходів реагування. За результатами  розгляду яких, до дисциплінарної відповідальності притягнено 43 працівника (у т.ч. 11 працівників Вінницької митниці), до 7 вжиті заходи дисциплінарного впливу та 4 працівника звільнено.

Також протягом січня-жовтня поточного року до правоохоронних органів направлено 37 матеріалів службових перевірок. Відтак, за матеріалами УВБ, органами прокуратури  області розпочато 14 кримінальних провадження та складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Для всіх небайдужих нагадуємо, що в управлінні власної безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області працює цілодобова лінія телефону „довіри” ((0432) 660205). Подзвонивши за цим номером, можна повідомити про факти корупційних або протиправних дій з боку співробітників територіальних органів фіскальної служби регіону чи Вінницької митниці ДФС. А ще поінформувати про випадки шахрайських дій невстановлених осіб, які від імені посадових осіб фіскальної служби вимагають кошти від суб'єктів підприємництва.



Переглядів: 3469
Поширень: 0