Якщо протягом січня-листопада 2015 року усіма підрозділами ДФС Вінниччини було надано 155,3 тис. адміністративних послуг, то майже 90 відсотків або  138,6 тис. з них – у Центрах обслуговування платників. Про це у ході прес-конференції повідомив начальник  ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан.

Він зауважив, що наразі у Вінницькій області функціонує 22 центри обслуговування платників. Окрім того, у 3-х ЦОП територіальних органів ГУ ДФС у області які знаходяться у Вінницькій, Жмеринській та Крижопільській ОДПІ створено 3 відокремлені структурні підрозділи Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС.

У трійці найбільш запитуваних впродовж 11 місяців 2015 року адмінпослуг Мирослав Продан зазначив послуги з видачі карток платника податків – 66 тис., з видачі довідок про подані декларації про майновий стан і доходи – 21,5 тис., з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок – 20,6 тис.

Додамо, для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку в якій  зазначені дані про суб’єкта, що її надає, нормативно-правові акти, які регламентують умови  отримання. З інформаційної картки платники можуть дізнатися, зокрема, про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.  



Переглядів: 2325
Поширень: 0