Всеукраїнський турнір юних географів

Привітати учасників інтелектуальних змагань з початком турніру завітали заступник начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації Андрій Лисак, ректор Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Степан Дровозюк та начальник управління освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк.

Всеукраїнський турнір юних географів«Проведення такого турніру є ознакою того, що сьогодні географічна наука перебуває у розряді прогресивних наук. Серед вас є переможці різноманітних олімпіад і ті, хто серйозно займається наукою. А тому переконаний, що ці змагання стануть ще однією сходинкою до самоствердження та саморозвитку, чудовою можливістю для спілкування з однодумцями, - зазначив у вітальному слові заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Андрій Лисак. - Щиро бажаю, аби за підсумками турніру наші науковці змогли відшукати нові світила географічної науки, і щоб дні, проведені на Вінниччині, запам’ятались вам на все життя».

Гості свята та члени оргкомітету олімпіади побажали учасникам високих результатів та приємного відпочинку, а вихованці позашкільних навчальних закладів міста Вінниці представили учасникам заходу концертну програму.

Згідно з правилами турніру, відразу після урочистого відкриття змагань відбулося жеребкування команд, що визначило послідовність їхньої участі у боях. Відтак, протягом трьох днів юні географи змагатимуться між собою за пальму першості у командній грі, наукових дискусіях та спілкуванні з членами журі.

Урочисте закриття VІІІ Всеукраїнського турніру юних географів та нагородження переможців відбудеться 4 листопада.



Переглядів: 4869
Поширень: 0