26-річний журналіст з Тернополя Віталій Дерех вирушає у тривалу мандрівку на Мадагаскар та в Африку.

Віталій Дерех

Метою проекту визначає ідеальну журналістську пригоду, звітування у режимі реального часу та блогів, відео щоденника та статей-звітів на сайті щонайменше двічі на тиждень про мандрівку, аби розказати більше про невідомі усім звичаї, традиції, історію та туристичні принади.

Віталій повідомив, що бере з собою багато техніки, а саме: 2 фотоапарата, ноутбук, навігатор. Також в його арсеналі буде фільтр для води, набір туристичного спорядження та декілька книжок. Від студентів з Африки Віталій дізнався, що місцеві жителі дозволяють переночувати туристам, які віддають їм свій наручний годинник. Таким чином віталій вирішив взяти з собою з десяток годинників.

Адже намет важкий, і екстримал бере з собою тільки спальник та тент.

26-річний журналіст вирушає у екстрім-подорож з Мадагаскару до Тернополя

Суть проекту полягає у тому, щоб промандрувати човном та автостопом із Мадагаскару в Україну. Без грошей, за рахунок комунікабельності та власних талантів.

«На Мадагаскар я дістануся літаком, редакція допомагає оплатити переліт, а от назад я добиратимусь самостійно і тут розпочнеться найцікавіше». – зазначив Віталій

Подорож розпочнеться з Мадагаскару, який обраний не випадково, адже саме там, за тисячі кілометрів від України похований тернополянин, чернець-місіонер Ян Бейзим, проголошений Папою Римським Іоаном Павлом ІІ святим за свої діяння.

Першим кроком для Віталія буде відвідання могили нашого співвітчизника. В плані – підйом на Кіліманджаро, Кенія, Уганда, Танзанія, Коморські острови, Південний Судан, Єгипет, Туреччина, Румунія, Болгарія – і знову Тернопіль.



Переглядів: 5829
Поширень: 0