Сьогодні, 4 вересня, на набережній "Рошен" відкрили пункт туристичної інформації у вигляді величезного старовинного чайника. В конструкцію вбудована плазмова панель, на якій можна ознайомитися із графіком роботи фонтану і дізнатися про інші туристичні місця Вінниці.

інформаційно-туристичний "Чайник" у Вінниці

- Ми довго думали над тим, яким саме має бути інформаційний туристичний пункт. Пропонувались яблуко, валіза для подорожей і навіть шоколадка, але переміг чайник, - розповідає начальник відділу молоді та туризму Вінницької міськради Руслан Анфілов. - Чайник це таке щось тепле і зігріваюче, нам здалося, що це відповідатиме й тому, що на набережній алкоголю немає, але є інші гарячі напої. Відвідувачам буде безкоштовно пропонуватися туристична схема міста. Усі бажаючі зможуть придбати чай, каву, канапки і сувеніри.

інформаційно-туристичний "Чайник" у Вінниці

Руслан Анфілов розповів, що найближчим часом тут підключать і Wi-Fi. У консультантів, які працюватимуть у «чайнику», можна буде забронювати готель, квитки на потяг і літак та викликати таксі.

інформаційно-туристичний "Чайник" у Вінниці

- Раніше туристи говорили, що на набережній не було місця де можна отримати консультацію чи призначити зустріч, а тепер можна казати "Зустрінемося на набережній біля чайника", - зазначив Руслан Анфілов.

Над проектом, який тепер прикрашатиме набережну, працювала дизайнер рекламного агенства "Бастіон" Юлія Мельник. Вона розповіла, що це лише початок, в планах прикрасити усю набережну.

Юлія Мельник

- Над цим проектом було важко працювати, весь час вносилися якісь корективи, але результатом ми задоволені, - говорить Юлія.

Це лише перший пункт туристичної інформації у Вінниці, в подальшому такий хочуть зробити і на Привокзальній площі біля залізничного вокзалу. Але якої він буде форми, дизайнер тримає у секреті.



Переглядів: 12971
Поширень: 0