Конструктивний діалог це те, що можна покласти в основу рішень та дій. Колекція, що презентується, є результатом діалогу автора з чудовими людьми, друзями, природою, книжками, музикою, живописом, тканинами. Саме вони підказують, а іноді й диктують свою позицію.

Головним джерелом натхнення для майстрині є дивовижні жінки, які щоразу постають у різних образах, характерах та життєвих ситуаціях, таких, де одяг може зіграти значну роль. Своїм клієнткам Людмила Квєтна пропонує вбратись у сукні з рукавами та зігрітись в теплих пальтах. Доповнять колекцію кокетливі м’які капелюшки різних кольорів.

Тканини протилежних структур та кольорів, з яких складається колекція, на диво не вступають у конфлікт, а навпаки, заводять дружню розмову. Якості, колір, характер тканин зумовлюють конструктивні рішення моделей одягу. У цьому сезоні колекція містить значну кількість речей з цупких тканин з вмістом металізованих ниток, що тримають форму. Кольорова гама різноманітна: переважають спокійні кольори з вкрапленням яскравих акцентів.

Тьмяний блиск тканин не відволікає увагу від цікавих конструкцій - лаконічність крою поєднується з вишуканістю ліній та цілісністю образів. Вишивка, ришильє, позумент – велика кількість творчих прийомів, якими насичена колекція, народжена кількістю думок, що множаться впродовж плідної бесіди. Класичні силуети контрастують з фантазійними елементами, оригінальним гаптуванням та оздобленням. На показі глядачів чекають пів сотні різноманітних вигадливих образів. Не пропустіть!



Переглядів: 5732
Поширень: 0