Працівники КП «Медичний стоматологічний центр» зібрали матеріальну допомогу біженцям із Криму. А кілька департаментів міської ради та депутат міськради Валентина Вишневська придбали і передали на корвет «Вінниця» комплект насосного обладнання для забезпечення прісною водою.

Події в Криму ще більше згуртували українців. По всій державі люди не лише підтримують морально та матеріально кримчан, а й перераховують кошти для національної армії. Вінничани теж роблять свій внесок у цю справу.

Днями свою підтримку кримським татарам, які прибули до Вінниці, надали працівники міського комунального підприємства «Медичний стоматологічний центр», що на Вишеньці. Кожен приніс з дому, що міг. «Біда згуртувала нас настільки, що коли з’явилася думка зібрати благодійну допомогу людям, які покинувши свої домівки в Криму та забравши своїх діток, приїхати у наше місто – відгукнулися всі. Була зворушена до сліз, коли наступного дня у кабінеті не вистачало місця для пакетів з одягом, предметами побуту, консерваціями тощо», - розповіла заступник головного лікаря з медичної частини КП «Медичний стоматологічний центр» Лариса Онуфрієва.

А працівники міських департаментів комунального майна, архітектури, містобудування та кадастру, а також самоврядного контролю разом із депутатом міськради Валентиною Вишневською підтримали команду, яка служить на корветі «Вінниця», матеріально. За зібрані кошти вони придбали і передали на корвет «Вінниця» комплект насосного обладнання для забезпечення прісною водою (той, що був на кораблі раніше – вийшов з ладу). А також перерахували кошти на харчування екіпажу корвету.



Переглядів: 3896
Поширень: 0