Шановні громадяни!

У зв’язку із загостренням ситуації в південно-східних регіонах України, керівництвом держави та Міністерством оборони України прийнято рішення про формування в найкоротші терміни батальйону територіальної оборони з метою виконання поставлених завдань на території Вінницької області.

Життя і становище нації значною мірою залежить від патріотизму її представників, що формується з раннього дитинства шляхом засвоєння національних цінностей. І тому справжні патріоти, які дійсно люблять свою Батьківщину, поважають історію свого народу, свою культуру, мову, повинні відгукнутися та стати на захист своєї держави.

Для формування батальйону територіальної оборони військові комісаріати області здійснюють відбір кандидатів для проходження військової служби за контрактом та у військовому резерві з числа військовозобов’язаних та осіб призовного віку, які відповідають встановленим вимогам і критеріям відбору та виявили бажання на проходження військової служби за контрактом та служби у військовому резерві.

Закликаємо всіх свідомих громадян нашого краю, в першу чергу тих, хто є патріотами Української держави, в цей непростий час сформувати батальйон територіальної оборони, стати на сторожі миру і спокою нашої держави, а у разі необхідності, захистити суверенітет і територіальну цілісність країни.

Громадянам України, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом та службу у військовому резерві, звертатися у військові комісаріати Вінницької області за місцем реєстрації.


З повагою

Військовий комісар
Вінницького обласного військового комісаріату
Полковник Г.В. ДОЛГАШОВ



Переглядів: 5869
Поширень: 0