Представники 17 країн світу приглядались до інвестиційного потенціалу у Вінницькій області. 20 травня у обласному центрі відбулась зустріч Міжнародного Трейд-клубу із представниками бізнес-кіл Вінниччини та керівниками регіону.

До вінницького бізнесу приглядається Міжнародний Трейд-клуб

Як розповіла президент Міжнародного Трейд-клубу, Перший секретар Посольства Словаччини в Україні Соня Крайчова, її організація об’єднує керівників та співробітників відділів з торгово-економічних питань майже 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Основною метою діяльності Трейд-клубу є інформування іноземних дипломатів про експортний та науково-технічний потенціал України і окремих її регіонів, надання українським центральним і місцевим органам державного управління максимальної допомоги у залученні інвестицій, встановленні ділових контактів між вітчизняними та іноземними підприємцями.

До вінницького бізнесу приглядається Міжнародний Трейд-клуб

Презентували економічний та експортний потенціал області і міста Вінниці заступник голови ОДА Андрій Гижко, перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Неїлик та заступник Вінницького міського голови Валерій Коровій.

Разом із Генеральним секретарем Міжнародного Трейд-клубу Валерієм Балясним, цікавість до Вінницької області проявили члени Клубу - представники Азербайджану, Аргентини, Білорусії, Бельгії, Німеччини, Голландії, Канади, Республіки Кореї, Китаю, Литви, Малайзії, Молдови, Польщі, Росії, Румунії, Словаччини та керівники підприємств, зацікавлених у співпраці з іноземними інвесторами.

До вінницького бізнесу приглядається Міжнародний Трейд-клуб

Продовженням зустрічі вінницьких бізнесменів із іноземними дипломатами, очікують, стануть конкретні інвестиційні капіталовкладення в економічну, аграрну, туристичну, освітню, транспортну та інші галузі регіону.

За час свого дводенного візиту делегація Трейд-клубу планує зустріч з головою Вінницької ОДА Анатолієм Олійником, зустріч з керівництвом Хмільницького району і міста Хмільник, відвідання Хмільницького підприємства «Молочний візит» та швейної фабрики «Лілея», а також санаторію «Радон».



Переглядів: 3987
Поширень: 0