В Управлінні внутрішніх справ спростовують інформацію про блокування міліцією обласного штабу однієї з партій у центрі Вінниці. Відповідне звернення поширила прес-служба УМВС, наголошуючи, що «дана інформація не відповідає дійсності, працівники міліції не здійснювали жодних дій, які б перешкоджали роботі офісу партії, який працює в звичайному режимі».

Тим часом, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Некрасова невідомими особами здійснюється розвантаження агітаційної продукції сумнівного походження. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група міліція, яка опитала власника приватної оселі, де знаходилися примірники газет з агітаційними матеріалами.

Правоохоронці перевірили, що вказані газети надруковані відповідно до вимог чинного законодавства. Разом з тим надійшла заява від представників   виборчого штабу  одного з кандидатів в Президенти про те, що надрукована кількість агітаційних газет перевищує зазначений в газеті тираж видання. Наразі проводиться перевірка.

«Вінницька міліція перебуває поза політикою, під час проведення виборчої кампанії націлена виключно на забезпечення правопорядку та дотримання Закону усіма учасниками виборчих перегонів незалежно від політичної приналежності», - йдеться у зверненні УМВС області.

Нагадаємо, минулого тижня скандал розгорівся навколо офісу обласного осередку партії «Батьківщина», де міліція знайшла близько 20 тисяч примірників газет із відверто провокаційними публікаціям відносно кандидата у президенти Петра Порошенка. У його штабі відреагували на це, закликавши партію «Батьківщина» та її лідерку Юлію Тимошенко, котра йде другою за соцопитуваннями у президентській гонці, відмовитись від брудних технологій під час передвиборчої кампанії.



Переглядів: 3261
Поширень: 0