В рамках реалізації проекту «Швидка інтеграція в Європейське співтовариство: відображення потреб поліпшення компетентності українських державних службовців» у місті Вінниця відбувся круглий стіл. В заході взяли участь фахівці управління міжнародного співробітництва та апарату обласної державної адміністрації.

Проект реалізовується Міжнародним фондом соціальної адаптації спільно з Університетом Нурланд (Норвегія) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

У Вінниці реалізується проект проект Міністерства закордонних справ Норвегії

В рамках проекту заплановано проведення фокус-групового дослідження серед державних службовців щодо визначення потреб у підвищенні кваліфікації державних службовців з питань імплементації положень Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами.

Головною метою проекту є визначення потреб у підвищенні рівня професійної компетентності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань імплементації положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та перспективами інтеграції до Європейського Союзу в контексті реформування системи державного управління в Україні.

У Вінниці реалізується проект проект Міністерства закордонних справ Норвегії

Дослідження буде проводитися в два етапи – на центральному та регіональному рівні та охоплюватиме близько 150 державних службовців. Вінницька область стала першим регіоном, в якому проводилось дане дослідження.



Переглядів: 2745
Поширень: 0