Сьогодні молодь Вінниці влаштувала патріотичні флеш-моби, присвячені річниці Небесної Сотні. На Європейській площі юнаки та дівчата вишикувалися у вигляді фрази «Герої не вмирають» та заспівали Гімн України. Після чого вони поклали квіти та лампадки до пам’ятника Небесній Сотні.

«До річниці тих трагічних подій, які відбувалися у Києві на Майдані, ми вирішили влаштувати пам\'ять героїв і провести флеш-моб на Європейській площі. У ньому взяли участь близько трьох сотень студентів вінницьких навчальних закладів», – зазначив голова Вінницької молодіжної ради Дмитро Мира.

Молоді люди прийшли з прапорами, лампадками та квітами. «Я не могла не долучитися до цієї акції і вважаю, що потрібно пам’ятати своїх героїв, які віддали своє життя заради нас», – каже вінничанка Олена. Студент Володимир, який поклав до пам’ятника квіти та лампадку, зазначив: «Світла пам’ять справжнім українцям, ми ніколи їх не забудемо».

Молодь Вінниці відзначила річницю Небесної Сотні патріотичними флеш-мобами

Також сьогодні відбувся флеш-моб на території педагогічного коледжу. Тут студенти пустили в небо кульки жовтого та блакитного кольору, на яких були написані імена та прізвища героїв Небесної Сотні.



Переглядів: 6105
Поширень: 0