29 травня у вінницьких школах завершився навчальний рік. 1783 молодих вінничан цього року стали випускниками 11 класів. Серед них –165 «золотих» медалістів і 74 «срібних».

Сьогодні у вінницьких школах, в яких навчається 35,2 тисячі учнів (на тисячу більше, ніж минулого року), пролунали останні дзвоники. 1783 юнаків та дівчат в цьому навчальному році стали випускниками та отримали атестат про загальну середню освіту. 165 з них за результатами навчання отримають «золоті» медалі, ще 74 – «срібні». Багато школярів прийшли на свято Останнього дзвоника у вишиванках.

У вінницьких школах пролунали останні дзвоники

За підсумками 2014​-2015 навчального року до трійки лідерів серед загальноосвітніх навчальних закладів увійшли фізико-математична гімназія №17, технічний ліцей та школа-ліцей №7. Загалом у цьому навчальному році вінницькі школярі на олімпіадах різних рівнів здобули 1630 призових місць.

У вінницьких школах пролунали останні дзвоники

Цьогоріч в. о. міського голови Сергій Моргунов вітав із святом останнього дзвоника вчителів та учнів школи №2. Він подякував вчителям цього навчального закладу за якісну роботу, завдяки якій цей заклад входить у десятку кращих шкіл міста, побажав випускникам успішного майбутнього та знайти гідний шлях у житті, батькам – завжди пишатись своїми дітьми. Також Сергій Моргунов сказав: «Я знаю, що в цій школі є діти-переселенці з Криму, Донецьку і Луганську. Хочу побажати, щоб ви тут знайшли справжніх своїх друзів і були повноцінними членами великої дитячої шкільної сім’ї. А діткам, батьки яких сьогодні служать в АТО, хочу сказати, що ваші батьки справжні герої, тому що вони боронять нашу державу, її незалежність і територіальну цілісність від зовнішнього ворога. Хочу побажати, щоб ваші батьки були здорові і неушкоджені, і щоб через рік на свято останнього дзвоника вони були разом із вами. Бажаю вам всім миру, злагоди, благополуччя, здоров’я, і щоб в наступному році ми зустрілись, і ви були усміхнені радісні, повні сил та здоров’я».​



Переглядів: 4665
Поширень: 0