Область на повну готується до проведення уже ІІІ міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України». Міжнародна зустріч відбудеться у переддень святкування Дня міста Вінниця – 4 вересня. Таким чином, учасники зібрання зможуть розділити з вінничанами ще й святкування, але після ділових переговорів та презентацій. На цьому наголосив директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Якубик.

За словами посадовця, форум організований облдержадміністрацією та обласною Радою повинен стати місцем для дискусій керівників підприємств як регіональних, так і з інших областей держави, міжнародних інвесторів та партнерів. Головною метою Міжнародного інвестиційного Форуму є розвиток регіонального, міжнародного співробітництва, презентація інвестиційного потенціалу Вінниччини, пошук бізнесових і приватних контактів, а також обмін досвідом, розвиток інвестицій і нових технологій.

На ІІІ міжнародний інвестиційний форум Вінниччина запросила учасників з 20 країн світу

«Під час форуму Вінниччина продемонструє кращі результати, яких вже вдалося досягти в різних сферах діяльності. Також на досвіді окремих підприємств краю, які уже працюють з інвестиціями та міжнародною технічною допомогою, буде доведено що ми є надійними партнерами. Цьогорічний форму проходитиме у форматі дискусій. Панелі міжнародного зібрання будуть розділені на блоки по галуззям, в ході якої ідеї для інвестування продемонструють експерти, в ролі яких виступають підприємці, що мають успішний бізнес в області» - наголосив Олександр Якубик.

Як зазначив Олександр Якубик, організатори ІІІ міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України» розіслали запрошення делегаціям з більш ніж 20 країн. Уже на сьогодні офіційно участь підтвердили учасники з п’яти країн-партнерів.



Переглядів: 3451
Поширень: 0