Міністр Великої Британії Девід Лідінгтон, почувши про успішність вінницького Прозорого офісу, приїхав особисто подивитись, які він працює. Пан Девід Лідінгтон разом зі своїми колегами сьогодні побували у вінницькій мерії, Донецькому національному університеті та спілкувались з керівництвом міста та області. Пан Девід Лідінгтон розповів, що хотів побувати у Вінниці, бо чув про успіхи і досягнення міста.

У мерії Державний міністр з питань Європи Міністерства закордонних справ і у справах Співдружності Великої Британії Девід Лідінгтон знайомився, як працює вінницький Прозорий офіс, як приймаються відвідувачі та налагоджений зворотній зв'язок і оцінювання роботи працівників. Також гості цікавились, які послуги вінничани можуть отримати через Інтернет і чи часто приїздять до Вінниці делегації з інших міст, щоб переймати передовий досвід.

Сьогодні до Вінниці приїздила делегація з Англії

Під час візиту пан Девід Лідінгтон був приємно здивований системою роботи відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» та онлайн-чату та відмітив, що створення дитячої кімнати, це дуже цікава і потрібна ініціатива.

«Для мене важливо бувати не лише в столицях різних країн, а й подивитися, що відбувається в регіонах. Я чув про успіх Вінниці, в тому числі і у запровадженні центру адміністративних послуг «Прозорий офіс». Я знаю, що уряд України хоче провести децентралізацію по всій країні, тому Вінниця може бути гарним прикладом успішної та ефективної роботи місцевої влади», – зазначив Девід Лідінгтон.



Переглядів: 5252
Поширень: 0