12 січня вінничани відправили в зону АТО черговий гуманітарний вантаж. Волонтери повезли нашим військовим відремонтований позашляховик. Цей автомобіль айдарівці відвоювали у окупантів. Оскільки він був пошкоджений, у Вінниці його відремонтували і тепер повезли воякам-айдарівцям назад. Також нашим військовим передали запчастини для автомобілів, продукти харчування, медикаменти, одяг та інші необхідні на фронті речі.

Вінничани продовжують допомагати військовим в зоні АТО. Так, сьогодні на Схід повезли дві з половиною тони гуманітарного вантажу, зібраного небайдужими вінничанами.

Сьогодні з Вінниці на Схід відправили відремонтований позашляховик, який айдарівці відвювали у сепаратистів

«Ми веземо продукти харчування, одяг, акумулятори, запчастини для автомобілів та все те, що потрібно хлопцям. Також веземо медикаменти, адже там була температура –25…–22 градусів та снігові замети, зараз трішки потеплішало, але на післязавтра знову передають похолодання. Ми вдячні всім, хто долучився до збору гуманітарного вантажу. Багато допомагає й міська рада, особливо пальним, миючими засобами. У цій справі дуже важлива злагоджена робота», – каже волонтер Андрій Нечипорук.

Сьогодні з Вінниці на Схід відправили відремонтований позашляховик, який айдарівці відвювали у сепаратистів

Також сьогодні на Схід повезли позашляховик. «Цей автомобіль був відбитий в сепаратистів у населеному пункті Щасті. Це ЛНРівський джип, його відвоювали хлопці з Айдару. У ньому був пошкоджений двигун, передній міст та гальмівна система. Хлопці з СТО «Оскар» зробили двигун, ми своїми силами зробили гальма, ходову і відремонтували передній редуктор. Зараз веземо цей автомобіль на Схід, в той же батальйон, який її відвоював», – зазначив волонтер Олександр Кривак.

Сьогодні з Вінниці на Схід відправили відремонтований позашляховик, який айдарівці відвювали у сепаратистів

«Я дуже вдячний волонтерам за те, що вони підтримують наших військових. На жаль, війна не скінчилася, є певні загострення, поновлюються обстріли. Наша допомога військовим дуже потрібна і важлива для них. Тому ми обов’язково будемо продовжувати підтримувати волонтерів, які возять все необхідне в зону АТО», – каже секретар міської ради Павло Яблонський.



Переглядів: 3689
Поширень: 0