Дружньою зустріччю розпочав навчальну програму «Місто рівних можливостей» Сергій Кудлаєнко, Народний депутат Верховної Ради України. Поділився досвідом про співпрацю з громадськими об’єднаннями, про командну роботу Вінницької міської ради, про важливість створення всеукраїнської мережі «Прозорих офісів» для надання якісних адміністративних послуг, про важливість відчуття відповідальності кожної людини за якість своєї роботи.

Акцентував увагу на важливості участі людей з інвалідністю у прийнятті рішень на різних рівнях. Відповідав на запитання учасників щиро та відверто. Під час розмови згадали вдалі спільні проекти реалізовані в 2015 році: «Воркаут майданчик», «Руками створена краса», навчання помічників депутатів Верховної Ради… Говорили про стереотипи, щодо сприйняття «влади». Розповідаючи про роботу у Верховній Раді Сергій Володимирович сказав: «Працюю так, щоб не було соромно дітям за свого батька

«Будуємо місто рівних можливостей»

Учасники програми були приємно вражені вінницьким досвідом – співпрацею представників влади та громади. І це лише початок програми…

Головна мета Програми – підвищення потенціалу громадських та урядових організацій у сфері запобігання та подолання конфліктів. Програма підтримує проекти у сфері миротворчих ініціатив та ефективних комунікацій для врегулювання конфліктів і сприяння стабілізації ситуації в Україні.

Учасники навчальної програми: представники органів місцевої влади, громадських організацій, благодійних фондів з Луганської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької областей перейматимуть досвід вінничан з 25-29 січня.

«Будуємо місто рівних можливостей»

ГО «Гармонія» та представники міської ради, благодійних фондів, громадських організацій м. Вінниця будуть ділитись з учасниками програми напрацюваннями в сфері налагодження взаємодії між владою, громадою і бізнесом задля формування інклюзивного суспільства.

Будуть представлені найефективніші програми, програми які сприяли створенню доступності для людей з інвалідністю в м. Вінниці.

Учасники зможуть ознайомитись з прикладами як активізувати людей з інвалідністю в громаді та створювати умови для реалізації ними права на освіту, навчання, сім’ю, дозвілля і т.д.

В рамках навчальної програми «Місто рівних можливостей: як залучити людей з інвалідністю до процесів розвитку громади під час реформування», що реалізується у Вінницькій області у партнерстві з ГО «Гармонія» в рамках проекту «Примирення в українському суспільстві: від енергії протесту до енергії творення». за фінансової підтримки Уряду Великої Британії



Переглядів: 2680
Поширень: 0