Вчора,14 березня, в обласному музично-драматичному театрі ім. М.Садовського відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Першого Регіонального конкурсу «Благодійна Вінниччина 2015».

Переможці отримали символічні благодійні «Оскари» - бурштинові янголи добра.

В урочистостях взяли участь: заступник голови Вінницької облдержадміністрації Ігор Івасюк, перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська, директор конкурсу «Благодійна Україна» Олександр Максимчук, народний депутат Сергій Кудлаєнко, організатор конкурсу Дмитро Костирко.

Вітаючи учасників урочистого заходу, Ігор Івасюк підкреслив: «Сьогодні в цьому залі зібралися люди, які мають велике, добре, щире серце і які готові щедро ділитися своєю добротою з іншими людьми. Так історично склалося, що культура,освіта, мистецтво завжди трималися на плечах волонтерів і добро чинників. Останні два роки на плечі благодійників та волонтерів ліг патріотичний обов’язок – підтримувати українських воїнів як на передовій , так і в тилу». Від імені обласної державної адміністрації він привітав організаторів конкурсу, благодійні організації Вінниччини та усіх, хто має відношення до доброчинності та волонтерства.

Визначено переможців першого регіонального конкурсу "Благодійна Вінниччина"

Ігорю Івасюку було надано почесне право відкрити перший конверт та оголосити переможця у номінації «Благодійник: компанія - великий бізнес», який отримало ПАТ  Вінницяобленерго, а Почесну  відзнаку -  бурштинового «Янгола добра»,  вручив  народний  депутат-вінничанин Сергій Кудлаєнко.

Переможців також нагороджували відомі вінницькі бізнесмени, культурні діячі та громадські активісти, серед яких голова Вінницького обласного осередку міжнародної організації «Україна-Польща-Німеччина» Олексій Гаврилов, шоумен Олександр Теренчук та дизайнерка Світлана Теренчук, чемпіон з пауерліфтінгу Іван Чупринко, 92-річний ветеран Другої світової війни Іван Міщук, який подарував свій автомобіль атовцям та багато інших.

Визначено переможців першого регіонального конкурсу "Благодійна Вінниччина"

Нагородження найкращих благодійників розпочалося з пісні вінницької співачки та композитора Оксани Славної «Янголи добра», написаної спеціально для конкурсу. Також у концертній програмі звучали пісні учасника «Голосу країни» Олександра Онофрійчука, співака Слави Башкового і його патріотичного вокального колективу. Також розважав учасників церемонії дитячий танцювальний ансамбль «Болеро».

Визначено переможців першого регіонального конкурсу "Благодійна Вінниччина"

Бурштинових янголів добра отримали переможці конкурсу у 14 номінаціях.

У номінації «Благодійник: компанія - великий бізнес» перемога дісталася публічному акціонерному товариству «Вінницяобленерго».

Приватне підприємство «Валентина» нагороджено в номінації «Благодійник: компанія - середній бізнес».

В номінації «Благодійник: малий бізнес» нагороджений Олександр Підгорняк, який зараз захищає територіальну цілісність України в АТО.

Як «Благодійник: фізична особа» бурштинового янгола отримала Діана Мороз.

http://www.myvin.com.ua/ua/news/events/38326.html

У номінації «Благодійник: регіональний благодійний фонд» переміг благодійний фонд «Добродар».

Як «Благодійник – неурядова організація» нагороди була удостоєна волонтерська організація «Бойові Бджілки».

В номінації «Благодійник: дитяча або молодіжна організація (спільнота)» перемогу здобув навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей №7 Вінницької міської ради.

В номінації «Благодійна акція (проект, програма) року» нагорода дісталася ГО «Відродження Вінниччини».

В номінації «Ефективне використання благодійної допомоги» перемогла Благодійна організація «Благодійний фонд «Миротворець України».

Вінницька обласна громадська організація «Вінницький прес-клуб» нагороджений за «Благодійність у медіа».

Степан Сірак визнаний найкращим волонтером в номінації «Волонтер: фізична особа».

Як «Волонтер: організація» перемогла Тульчинська сотня сприяння бійцям АТО «Волонтерська сотня Тульчинщини».

http://www.myvin.com.ua/ua/news/events/38326.html

У «Корпоративному волонтерстві» бурштиновий ангел дістався дитячому парку «Дитяча Планета».

За «Інновації в благодійності» як найкращі благодійники нагороджені Благодійна організація «Благодійний фонд «Центр соціалізації та реабілітації дітей з аутизмом та іншими розладами «Розвиток».

На завершення вечора організатори нагородили почесними дипломами всіх номінантів конкурсу, а на сцену для фінального фото запросили усіх благодійників, які отримали нагороди.



Переглядів: 3542
Поширень: 0