1 квітня Вінницька міська рада оголосила черговий щорічний конкурс фінансової підтримки соціально-культурних проектів громадських організацій та спілок. Розмір грантів становитиме від 5 до 50 тисяч гривень. Кінцевий термін подачі проектів для участі у конкурсі: 4 травня 2016 року до 18:00 год. Переможцями стануть громадські об’єднання, проекти яких будуть визнані найкориснішими для міста.

Співпраця міської влади з громадськими об’єднаннями є одним з пріоритетних напрямків розвитку нашого міста. Вже кілька років поспіль у Вінниці діє конкурс щодо фінансової підтримки соціально-культурних проектів громадських організацій та спілок. У цьому році він стартував на початку квітня.

Пріоритетні напрямки конкурсу на 2016 рік визначено відповідно до пріоритетів Стратегії розвитку «Вінниця-2020». Серед них: формування сильної місцевої громади, економічний розвиток, спрямований на високий та якісний рівень зайнятості, сталий екологічний розвиток і покращення якості надання комунальних послуг. А також – якість життя та збалансований просторовий розвиток.

Мінімальний розмір гранту становить 5 тисяч гривень, максимальний – 50 тисяч гривень. Під час відбору проектів конкурсна комісія звертатиме увагу на актуальність запропонованих ідей для громади, важливість результатів отриманих внаслідок реалізації проекту та доцільність реалізації проекту з огляду на витрачені ресурси. Проекти, які передбачають співфінансування третіх сторін отримають додаткові переваги при розгляді конкурсною комісією.

Заяву та документи на участь у конкурсі необхідно подавати до відділу звернень апарату міської ради та її виконкому (канцелярію) (вул. Соборна, 59, І поверх) з позначкою: «для департаменту правової політики та якості міської ради». Електронні копії реєстраційної картки, опису та кошторису соціально-культурного проекту необхідно надіслати у doc-форматі на e-mail: [email protected] з надписом у темі: «Конкурс соціально-культурних проектів 2016».

З переліком необхідних документів можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради в розділі «Громадські об’єднання»

Крім того, потрібно надіслати на e-mail: [email protected] з написом у темі: «Конкурс соціально-культурних проектів 2016» електронні копії реєстраційної картки, опису та кошторису соціально-культурного проекту.

Із запитаннями щодо умов конкурсу можна звертатися до департаменту правової політики та якості міської ради (вул. Соборна,59, каб. № 710, тел.: 59-51-55, 59-51-59, 59-51-36 e-mail:[email protected]). Кінцевий термін подачі проектів для участі у конкурсі: 4 травня 2016 року до 18:00 год.



Переглядів: 3146
Поширень: 0