КП «Центр концертних та фестивальних програм» спільно з БФ «Подільська громада» та event-агенцією «Feel» влаштували для малечі незабутнє свято в День Всесвітнього захисту дітей.

Впродовж дня на площі біля ККЗ «Райдуга» звучала музика – виступали творчі колективи міста, співали, декламували та танцювали юні вихованці мистецьких шкіл. На площі розташувались виставка дитячих картин, фотовиставка «Діти – наші квіти», творча майстерня «Розмалюй Вінницю» та майстерня аква-гриму. Спортивні школи міста традиційно презентували себе та чудову спортивну форму своїх вихованців, нагадуючи про важливість здорового способу ще з раннього віку.

Ляльки-велетні розважали маленьких вінничан та фотографувались з усіма бажаючими. Кожна дитина могла взяти участь у численних творчих майстер-класах. Для активної малечі працювали батути та веселі змагання, був майданчик для найменших. Загалом, кожен собі знаходив заняття до смаку.

У День захисту дітей біля ККЗ "Райдуга" влаштували свято для вінницької малечі

На площі можна було знайти чимало різноманітних смаколиків – морозиво на будь-який смак, пряники та кренделі, тощо. На сцені також дефілювали юні красуні – переможниці конкурсів краси для дівчат та справжні фокуси «науковці» з шаленої лабораторії.

І хоча час від часу накрапаючий дощ не давав змоги заполонити площу традиційними мильними бульбашками, проте оберемки різнокольорових надувних кульок легко це компенсували.

У День захисту дітей біля ККЗ "Райдуга" влаштували свято для вінницької малечі

Окрім веселої дискотеки на сцені відбувались найрізноманітніші конкурси та жартівливі змагання від спонсорів та партнерів свята. Ведучий конкурсів Олександр Теренчук та аніматори-помічники підбадьорювали всіх учасників веселих стартів, щоб без подарунка не пішов ніхто. Призи та гостинці від офіційних партнерів компанії «Воля» та будівельної компанії «Династія», а також від солодкого генерального партнера свята – морозива «Рудь» вразили усіх діток. Найактивніші та найспритніші учасники свята отримували рюкзаки, альбоми, іграшки, фломастери, ручки, блокноти, солодощі, та морозиво.

Свято подарувало чимало позитивних емоцій вінницькій малечі та батькам. 



Переглядів: 3953
Поширень: 0