22 червня молодих вінничан, які активно беруть участь у житті міста, привітали з Днем молоді. Міський голова вручив їм грамоти та грошові премії. А юнаки та дівчата передали міському голові велику картину, яку зробили вінничани під час еко-проекту «Огородина». Вона внесена до Книги рекордів України як найбільша картина з зернят.

День молоді в Україні відзначається в останню неділю червня. З цієї нагоди сьогодні на початку засідання виконкому міський голова Сергій Моргунов привітав молодих лідерів: науковців, студентів та школярів.

«У Вінниці проживає більше 121 тисячі молодих людей віком від 14 до 35 років, фактично це одна третина жителів громади. Саме молодь, і не лише у Вінниці, а й у всій Україні – це, мабуть, найбільш активна частина суспільства. На прикладі Вінниці можу сказати, що за останні роки ми відчуваємо, наскільки активною є участь молодих людей в розвитку міста, прийнятті важливих рішень для Вінниці. Буквально в суботу у Вінниці відбувся Другий форум по інтегрованому розвитку міста і переважна більшість людей, які взяли в ньому участь, – молодь з активною життєвою позицією, і це дуже приємно. Тож вітаю вас з Днем молоді, бажаю, щоб ви залишались такими активними, якими ви є, щоб ви були патріотами свого міста та держави, і щоб ваш життєвий шлях складався добре і ви отримували задоволення від життя», – каже Сергій Моргунов.

Напередодні Дня молоді у міській раді привітали молодих лідерів

Напередодні Дня молоді у міській раді привітали молодих лідерів

Молоді люди прийшли з подарунком, вони подарували міському голові велику картину, зроблену з насіння. «У нас 21 травня відбувся екологічний проект «Огородина», на якому молодь створила найбільшу картину з насіння і вона була занесена у Книгу рекордів України», – зазначила представник Вінницької молодіжної ради Валерія.

Напередодні Дня молоді у міській раді привітали молодих лідерів

Напередодні Дня молоді у міській раді привітали молодих лідерів

Сергій Моргунов, дякуючи за подарунок, сказав, що картину буде розміщено у залі засідань міської ради на найбільш видному місці.



Переглядів: 2700
Поширень: 0