Сьогодні, 17 листопада, на ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика» запустили нову пакувальну лінію. На ній працюватиме автоматична машина для миття скляної тари, автомат розливу готової продукції і система транспортерів. Обладнання закупили завдяки проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

Стара лінія розливу в цеху з виробництва соусів та приправ була зношена. Нове обладнання по виробництву хрону з буряком дасть можливість збільшити потужність практично вдвічі.

«Хочу подякувати проекту USAID за таку підтримку. Це гарний шанс для підприємців мати можливість для розвитку свого бізнесу. Сьогодні у цій сфері у Вінниці працює 21 підприємство. Вони виробили та реалізували продукції майже на 10 мільярдів гривень. А це більше половини загального обсягу реалізації промислового сектору міста. Проект був реалізований на умовах співфінансування і частину коштів підприємство вклало своїх. Це говорить про те, що економіка в державі відновлюється, реформи Уряду працюють. Хочу подякувати вам, що ви зберегли одну з візитівок нашого міста – «Вінницький хрін», адже усі закордонні делегації, які приїздять до нас, хочуть сала вінницького і з хроном. Раджу усім підприємцям брати із вас приклад і розвиватися», - сказав секретар міської ради Павло Яблонський.

 На Вінницькій харчосмаковій фабриці запустили нову пакувальну лінію

Символічну стрічку до нової пакувальної лінії перерізали секретар міської ради Павло Яблонський, керівник проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» Патрік Райдер та голова вінницької ОДА Валерій Коровій.

«Ми впевнені в тому, що саме аграрії є рушійною силою розвитку країни. Ми віримо, що цей проект дасть широкі можливості підприємству і сподіваюся на більш ширші результати. В результаті роботи ми зможемо пояснити людям як вирощувати хрін на комерційній основі, а не як побічний продукт. Це дасть можливість людям більше заробляти», - зазначив керівник проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» Патрік Райдер.

 На Вінницькій харчосмаковій фабриці запустили нову пакувальну лінію

На сьогоднішній день на фабриці випускають понад 50 найменувань різних продуктів харчування. Серед яких: хрін столовий, гірчиця, майонез, соуси, круп'яні палички, сухі сніданки, каші швидкого приготування, мука текстурована, квас, оцет столовий.

На Вінницькій харчосмаковій фабриці запустили нову пакувальну лінію

«За 18 років свого існування ми в 12 разів збільшили обсяги свого виробництва. Ми додатково створили 62 робочих місця. Наша продукція постачається майже в усі регіони нашої держави. В цьому році ми отримали кошерний сертифікат і уже двічі відправили продукції до Ізраїлю», - повідомила директор Вінницької харчосмакової фабрики Любов Семенюк.

На Вінницькій харчосмаковій фабриці запустили нову пакувальну лінію 

«Нещодавно USAID представили аналітичне дослідження рівня ділової активності серед регіонів України. Вінницька область вперше визнана регіоном з найбільш сприятливим бізнес кліматом в Україні. Це має важливе значення, адже саму оцінку давали представники бізнесу. Ви збільшуєте свої потужності і це правильний крок», - каже голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій.

В лютому 2018 року на ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика» на даній лінії передбачається заміна транспортера, та полоскальної машини.

На Вінницькій харчосмаковій фабриці запустили нову пакувальну лінію



Переглядів: 4979
Поширень: 0