23 травня у Вінниці оперативники управління карного розшуку затримали відразу після вчинення крадіжки з автомобіля трьох учасників злочинної групи, громадян Грузії. Законність їх перебування в Україні та причетність до вчинення аналогічних злочинів на території країни наразі перевіряється.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, близько 15 години на вулиці І. Бевза у м. Вінниці злочинці шляхом сканування замка з автомобіля мешканця Калинівки «Део Ланос» викрали відеокамеру «Panasonik» з аксесуарами, фотоапарат марки «Nikon D90» з двома об’єктивами і фотоспалахом а також 500 грн.

Вінницькі оперативники затримали злочинну групу, які відсканувавши замок обікрали автомобіль

Після надходження інформації на лінію 102 розшуковці оперативно затримали зловмисників у центрі Вінниці. Під час огляду автомобіля слідчо-оперативна група поліції виявила викрадені речі.

Слідчим Лівобережного відділення поліції цей факт задокументовано, вилучені речові докази. В рамках відкритого кримінального провадження за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка) проводяться слідчі дії.

Вінницькі оперативники затримали злочинну групу, які відсканувавши замок обікрали автомобіль

Троє підозрюваних віком 52, 50 та 53 роки - громадяни Грузії та в Україні перебувають тимчасово. 52-річний затриманий – раніше неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів.

Усі троє затримані в процесуальному порядку в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчий клопотатиме в суді про взяття підозрюваних на період розслідування під варту. За цей злочин їм загрожує до п’яти років ув’язнення.



Переглядів: 3790
Поширень: 0