Таке оголошення просять поширити організатори вінницького танцювального флешмобу в соціальних мережах та серед друзів

У нашому місті любителі танців вирішили організувати власний “МАЙDАН\'S”. Для того, щоб взяти у ньому участь, організатори запрошують кожного бажаючого завтра, 23 липня, прийти на площу біля Літнього театру (у ЦПКіВ ім. М.Горького) о 18 годині.

- Це альтернативний внутрішньоміський проект Вінниці. Який схожий на всеукраїнський “МАЙDАН\'S”, що транслювали в режимі онлайн на телеканалі “Інтер”. Але змагатимуться не представники міст України, а вінничани між собою, - розповідає одна з організаторів флешмобу танцюристка студії “3Z” Ольга Сартисова. - До цього флешмобу може долучитись кожен, не залежно від віку та танцювальних здібностей. Хореографи будуть обирати власну групу учасників і виступати зі своїми постановками. Але чи стартує він — залежить від того, скільки бажаючих прийде в суботу на загальний збір.

Ідея “Vinnytsya Вattle Сity”, така робоча назва проекту, виникла тоді, коли розпочався всеукраїнський “МАЙDАН\'S” на телебаченні. А вінничани лише спостерігали, за тим, яке місто переможе. Троє танцюристів студії “3Z” підтримали бажання друзів і знайомих, які захотіли зробити щось подібне у Вінниці, і написали власний проект. Його вже попередньо підтримав міський голова Володимир Гройсман. Проте чи транслюватиметься танцювальна битва Вінниці місцевими телеканалами поки-що невідомо. Але організатори очікують на 1000 учасників.

Долучайтесь до групи Вконтакті: http://vkontakte.ru/vinniza_maydans


Переглядів: 3626
Поширень: 0