Під час нападу злочинці, вимагаючи гроші, жорстоко побили господаря битами, від чого той помер на місці. Тілесних ушкоджень було завдано і дружині Валерія Беленя. За попередньою інформацією, напад було скоєно з метою пограбування. В СЗГ УМВС у Вінницькій області нам повідомили, що за цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Останнім часом Валерій Белень працював експертом з оформлення нерухомості. В 2002-2004 рр. – був першим заступником Вінницького обласного комунального підприємства "Вінницяводоканал", у 2004 р. - заступник голови Вінницької обласної ДПА. В 2004-2007 рр. працював на посаді заступника генерального директора ТОВ "БМУ-3 концерну "Поділля" з виробничих питань, технічного переоснащення та розвитку промислових баз та кap’єpiв. В 2007 – 2009 рр. - директор з питань будівництва ТОВ "Мар-Маркет" начальник будівельного комплексу з виконанням функцій підрядчика та замовника. З 2009 р. - директор представництва "Стратегія регіонального розвитку" Мінрегіонбуду України у Вінницькій області.

У 1998-2003р.р. - депутат Вінницької обласної Ради, член президії обласної Ради, голова постійної комісії обласної Ради з питань будівництва, комунального господарства, благоустрою, комплексної забудови населених пунктів торгівлі та побутового обслуговування.


3 1999р. Був членом-кореспондентом Академії будівництва України.



Переглядів: 6742
Поширень: 0