19 серпня о пів на четверту годину дня до Калинівського райвідділу міліції зателефонував сільський голова та повідомив про насильницьку смерть місцевої жительки.

На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи міліції та експертна служба. На тілі та голові 24-річної загиблої міліціонери виявили декілька колото-рубаних ран. Підозрюваного у вбивстві жінки міліціонери затримали на місці злочину. Ним виявився її співмешканець. Чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Вилучені речові докази, працівники експертно-криміналістичної служби міліції направили на експертизу.

П`яний чоловік зарубав сокирою свою молоду дружину і як ні в чому не бувало пішов спати

Як розповів начальник Калинівського РВ УМВС Петро Скічко, працівниками міліції попередньо встановлено, що напередодні трагедії чоловік повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння. Випивати продовжив дома з дружиною. Раптом між співмешканцями виникла сварка, під час якої розлючений чоловік схопив сокиру та декілька разів вдарив нею жінку по різним частинам тіла. Удари виявилися смертельними. Заспокоївшись, чоловік ліг спати. Близько о півдні наступного дня закривавлене тіло жінки та її сплячого співмешканця виявила родичка померлої.

П`яний чоловік зарубав сокирою свою молоду дружину і як ні в чому не бувало пішов спати

Підозрюваний у скоєнні злочину зізнався. Говорить, що не хотів жінку вбивати та винить в у сьому алкоголь. Раніше співмешканці мали проблеми із законом та притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Зараз підозрюваний затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєння такого злочину передбачено покарання до 15 років ув’язнення. Проводиться досудове розслідування.



Переглядів: 4038
Поширень: 0