Сьогодні, 14 травня, перший заступник Вінницького міського голови Ігор Корольчук та заступник мера міста Руставі Лаша Лобжанідзе закріпили бажання встановити співпрацю між обома містами, Протоколом намірів про встановлення дружніх відносин, обмін та взаємодію між містом Вінниця (Україна) і містом Руставі (Грузія).

«Український і грузинський народи об’єднує бажання жити за європейськими стандартами, сповідувати європейські цінності. Вважаю, що підписання Протоколу про наміри про співпрацю між нашими містами саме в День Європи є символічним, адже відзначаючи це свято вінничани підтверджують своє бажання до євроінтеграції. Впевнений, що підписання цього документу відкриє новий етап у партнерських стосунках між нашими містами», - сказав під час зустрічі перший заступник Вінницького міського голови Ігор Корольчук.

«Я сподіваюсь, що підписанням цього документу ми будемо продовжувати нашу співпрацю і партнерські стосунки більш тісно. Сьогодні Грузія досить активно проводить реформи, тому для нас дуже важливий і цікавий досвід, який має Вінниця, у розвитку громадського транспорту та культури», - сказав заступник мера міста Руставі Лаша Лобжанідзе.

Вінниця підписала з грузинським містом Руставі Протокол намірів про встановлення дружніх відносин

Протокол намірів про встановлення дружніх відносин, обмін та взаємодію покликаний сприяти подальшому зміцненню і розвитку дружнього співробітництва між містами, розвитку українсько-грузинської дружби між народами двох країн.

Вінниця підписала з грузинським містом Руставі Протокол намірів про встановлення дружніх відносин

Також очікується, що в подальшому буде налагоджена більш тісна співпраця між органами місцевого самоврядування, підприємствами та жителями територіальних громад Вінниці та Руставі у сферах економіки, торгівлі, науки і техніки, освіти, культури, туризму, людських ресурсів та в інших сферах.



Переглядів: 3670
Поширень: 0